- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
3 כפות של רוטב סויה מזרח ומערב
-
2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
-
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
-
2 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות גדולות
-
-
-
1/2 כוס יין אדום (אפשר יין לקידוש)
-
כפית פלפל שחור תבליני זארובי
-
כפית אבקת שום תבליני זארובי
-
כפות רוטב סויה מזרח ומערב
אופן ההכנה
-
1
נחמם שמן בסיר ונכניס את הבצלים החתוכים עד לכדי הזהבה. .
-
2
נוסיף את השום, אבקת מרק, אבקת שום ופלפל שחור ונערבב..
-
3
נוסיף גם רוטב סויה ויין אדום ונמשיך לערבב עד לרתיחה..
-
4
נוסיף את נתח הבשר למרכז הסיר ונסגור אותו משני הצדדים. .
-
5
בתבנית נפרוס נייר אלומיניום ומעליו נפרוס 2 ניירות אפייה..
-
6
נניח במרכז התבנית את נתח הבשר, מסביבו את הירקות ומעל נשפוך את הרוטב..
-
7
נעטוף ונסגור היטב כמו סוכריה. .
-
8
להכניס לתנור שחומם מראש ל 250 מעלות למשך חצי שעה..
-
9
להנמיך לחום של 150 מעלות למשך 4-5 שעות..
1
נחמם שמן בסיר ונכניס את הבצלים החתוכים עד לכדי הזהבה. .
2
נוסיף את השום, אבקת מרק, אבקת שום ופלפל שחור ונערבב..
3
נוסיף גם רוטב סויה ויין אדום ונמשיך לערבב עד לרתיחה..
4
נוסיף את נתח הבשר למרכז הסיר ונסגור אותו משני הצדדים. .
5
בתבנית נפרוס נייר אלומיניום ומעליו נפרוס 2 ניירות אפייה..
6
נניח במרכז התבנית את נתח הבשר, מסביבו את הירקות ומעל נשפוך את הרוטב..
7
נעטוף ונסגור היטב כמו סוכריה. .
8
להכניס לתנור שחומם מראש ל 250 מעלות למשך חצי שעה..
9
להנמיך לחום של 150 מעלות למשך 4-5 שעות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים