תקציר המתכון: מתכון של אביבה אבידן מתכנית הבישול ״אמהות מבשלות ביחד״ יום שישי בשעה 15:00 בערוץ 24 פרק ראשון עונה 3
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
נחמם שמן בסיר ונכניס את הבצלים החתוכים עד לכדי הזהבה.
נוסיף את השום, אבקת מרק, אבקת שום ופלפל שחור ונערבב.
נוסיף גם רוטב סויה ויין אדום ונמשיך לערבב עד לרתיחה.
נוסיף את נתח הבשר למרכז הסיר ונסגור אותו משני הצדדים.
בתבנית נפרוס נייר אלומיניום ומעליו נפרוס 2 ניירות אפייה.
נניח במרכז התבנית את נתח הבשר, מסביבו את הירקות ומעל נשפוך את הרוטב.
נעטוף ונסגור היטב כמו סוכריה.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 250 מעלות למשך חצי שעה.
להנמיך לחום של 150 מעלות למשך 4-5 שעות.