אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

383
צפיות

קציצות ברוטב אדום אמיתי

המתכון של
קציצות ברוטב אדום אמיתי

קציצות ברוטב שילדים אוהבים, שכולם יזללו אותן משולחן השבת! תתכוננו להכין כמויות כפולות ! בתאבון!

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לקציצות
  • חצי קילו בשר טחון
  • ביצה
  • כף שמן
  • ירקות לקציצות
  • בצל בינוני קצוץ
  • צרור פטרוזיליה
  • תפו"א מבושל
  • פלפל חריף למי שאוהב
  • תבלינים לקציצות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • בהרט - כף
  • כמון - כפית
  • כורכום - כפית
  • פפריקה - כף גדושה
  • קנמון - קורט
  • לרוטב
  • מעט שמן
  • בצל
  • פלפל חריף ושום - לא חייב
  • כמות עגבניות 6-8
  • תפו"א נוספים כרצונכן
  • אפונה - קופסת שימורים
  • בין כוס וחצי ל2 כוסות מים, רצוי להתחיל עם אחת ובמקרה הצורך להוסיף נוספת.
אופן ההכנה
  • 1

    מביאים לרתיחה את הסיר ומוסיפים את הבצל והשום והפלפלים החריפים שחתכנו עד לקבלת צבע יפה .


  • 2

    לבנתיים מרסקים עגבניות טריות לרסק חלק / סמיך, איך שאוהבים..


  • 3

    חותכים את התפו"א לקוביות ומוסיפים לסיר והופכים משתי הצדדים ממש לכמה שניות בודדות..


  • 4

    ולאחר מכן מוסיפים חצי כוס מים חמים.שמים מלח..


  • 5

    וניגשים להכנת הקציצות.


  • 6

    מטגנים את הבצל הקצוץ ומבשלים את התפו"א.


  • 7

    מניחים את הבשר בקערה, מוסיפים את התפו"א והבצל המטוגן, פטרוזיליה,ואת התבלינים הנותרים בהרט, כורכום, כמון, פפריקה מרוקאית, קינמון, מלח, פלפל ערבוב קל ולבסוף את הביצה..


  • 8

    ללוש לתערובת אחידה וחלקה..


  • 9

    מוסיפים את האפונה, מכדררים כדורים וזורקים פנימה לתוך הסיר.


  • 10

    מבשלים בסביבות חצי שעה.


  • 11

    .


1

מביאים לרתיחה את הסיר ומוסיפים את הבצל והשום והפלפלים החריפים שחתכנו עד לקבלת צבע יפה .


2

לבנתיים מרסקים עגבניות טריות לרסק חלק / סמיך, איך שאוהבים..


3

חותכים את התפו"א לקוביות ומוסיפים לסיר והופכים משתי הצדדים ממש לכמה שניות בודדות..


4

ולאחר מכן מוסיפים חצי כוס מים חמים.שמים מלח..


5

וניגשים להכנת הקציצות.


6

מטגנים את הבצל הקצוץ ומבשלים את התפו"א.


7

מניחים את הבשר בקערה, מוסיפים את התפו"א והבצל המטוגן, פטרוזיליה,ואת התבלינים הנותרים בהרט, כורכום, כמון, פפריקה מרוקאית, קינמון, מלח, פלפל ערבוב קל ולבסוף את הביצה..


8

ללוש לתערובת אחידה וחלקה..


9

מוסיפים את האפונה, מכדררים כדורים וזורקים פנימה לתוך הסיר.


10

מבשלים בסביבות חצי שעה.


11

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים