אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,001
צפיות

אסדו עם בטטה ותפוחי אדמה בסילאן

המתכון של
אסדו עם בטטה ותפוחי אדמה בסילאן

אסדו עם בטטות ותפוחי אדמה בתנור

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • אסדו קילו וחצי חתוך קוביות .
  • בצלים 2 גדולים או שאלוט.
  • 2 בטטות
  • 5 תפוחי אדמה בינוניים.
  • סילאן
  • פלפל שחור מלח ,פפריקה מתוקה .
אופן ההכנה
  • 0

    שוטפים את האסדו היטב ..


  • 1

    צורבים על מחבת את האסדו לסגירה ..


  • 2

    שמים את הבטטה תפוחי אדמה והבצלים .


  • 3

    ומעל את האסדו מים שמן ותיבול ..


  • 4

    מכניסים לתנור שהוא עטוף בנייר כסף ומעל נייר אפייה כדי שלא ישרף בחום ..


  • 5

    מכניסים בהתחלה ל200 מעלות חצי שעה ,ואחכ 180 לעוד שעתיים וחצי לפחות..


  • 6

    וכשזה רך והצבע שחום ניתן להוציא מהתנור ..


0

שוטפים את האסדו היטב ..


1

צורבים על מחבת את האסדו לסגירה ..


2

שמים את הבטטה תפוחי אדמה והבצלים .


3

ומעל את האסדו מים שמן ותיבול ..


4

מכניסים לתנור שהוא עטוף בנייר כסף ומעל נייר אפייה כדי שלא ישרף בחום ..


5

מכניסים בהתחלה ל200 מעלות חצי שעה ,ואחכ 180 לעוד שעתיים וחצי לפחות..


6

וכשזה רך והצבע שחום ניתן להוציא מהתנור ..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים