לןגן

אסדו עם בטטה ותפוחי אדמה בסילאן

מאת: ליטל גל, פורסם: 29/03/2021 | 01:01
אסדו עם בטטה ותפוחי אדמה בסילאן

תקציר המתכון: אסדו עם בטטות ותפוחי אדמה בתנור

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את האסדו היטב .

  2. צורבים על מחבת את האסדו לסגירה .

  3. שמים את הבטטה תפוחי אדמה והבצלים

  4. ומעל את האסדו מים שמן ותיבול .

  5. מכניסים לתנור שהוא עטוף בנייר כסף ומעל נייר אפייה כדי שלא ישרף בחום .

  6. מכניסים בהתחלה ל200 מעלות חצי שעה ,ואחכ 180 לעוד שעתיים וחצי לפחות.

  7. וכשזה רך והצבע שחום ניתן להוציא מהתנור .