תקציר המתכון: אסדו עם בטטות ותפוחי אדמה בתנור
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
שוטפים את האסדו היטב .
צורבים על מחבת את האסדו לסגירה .
שמים את הבטטה תפוחי אדמה והבצלים
ומעל את האסדו מים שמן ותיבול .
מכניסים לתנור שהוא עטוף בנייר כסף ומעל נייר אפייה כדי שלא ישרף בחום .
מכניסים בהתחלה ל200 מעלות חצי שעה ,ואחכ 180 לעוד שעתיים וחצי לפחות.
וכשזה רך והצבע שחום ניתן להוציא מהתנור .