הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקציצות בשר אפויות ותפו"א טעים ברמותתתתת..ובכלום עבודה..שווה לנסות..
מחממים תנור ל200° .
קולפים את התפו"א וחותכים לסירות ומרתיחים עם מים ומעט מלח כחצי שעה עד לריכוך חלקי .
מרפדים בנייר אפיה תבנית תנור ומשמנים טוב ומסדרים את התפו"א ומשמנים מעל גם עם מברשת..ולפזר מעט מלח ( לא להוסיף תבלינים ככה הכי טעים).
ממקמים את התבנית בחלקו התחתון של התנור.
לבשר:לערבב את כל החומרים לבשר ולערבב היטב . הכי טוב בידיים...
להכין קציצות ולהשים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומשומנת וגם לשמן מעל הקציצות..
להניח בחלקו האמצעי של התנור שיהיה מעל לתפו"א.
לאפות כחצי שעה ( להפוך את הקציצות כעבור בערך 20 דק).
כעבור בערך חצי שעה אם התפוא כבר מוכן.. להוציא את הקציצות מהתנור ולצלות אותם במצב גריל עוד כ4 דקות .
ובתאבון .