לןגן

קציצות בשר אפויות ותפו"א

מאת: ליאת ק, פורסם: 08/03/2021 | 22:51
קציצות בשר אפויות ותפו"א

תקציר המתכון: קציצות בשר אפויות ותפו"א טעים ברמותתתתת..ובכלום עבודה..שווה לנסות..

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבשר

לתפו"א

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל200°

  2. קולפים את התפו"א וחותכים לסירות ומרתיחים עם מים ומעט מלח כחצי שעה עד לריכוך חלקי

  3. מרפדים בנייר אפיה תבנית תנור ומשמנים טוב ומסדרים את התפו"א ומשמנים מעל גם עם מברשת..ולפזר מעט מלח ( לא להוסיף תבלינים ככה הכי טעים)

  4. ממקמים את התבנית בחלקו התחתון של התנור

  5. לבשר:לערבב את כל החומרים לבשר ולערבב היטב . הכי טוב בידיים..

  6. להכין קציצות ולהשים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומשומנת וגם לשמן מעל הקציצות.

  7. להניח בחלקו האמצעי של התנור שיהיה מעל לתפו"א

  8. לאפות כחצי שעה ( להפוך את הקציצות כעבור בערך 20 דק)

  9. כעבור בערך חצי שעה אם התפוא כבר מוכן.. להוציא את הקציצות מהתנור ולצלות אותם במצב גריל עוד כ4 דקות

  10. ובתאבון