אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,424
צפיות

קציצות ברוטב עגבניות מתכון נוסטלגי

המתכון של
קציצות ברוטב עגבניות מתכון נוסטלגי

קציצות מבית סבתא ומבית אמא. טעם של פעם...

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • קילו בשר טחון טרי
  • בצל גדול קצוץ
  • קישוא מגורד דק
  • 3 כפות פירורי לחם רק
  • חופן נדיב של פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • כפית פלפל שחור
  • כפית כמון
  • כפית בהרט
  • לרוטב: 5 עגבניות גדולות מגורדות או קופסת עגבניות איטלקיות מגורדות משומרות - אני משתמשת בmuti.
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות.
  • כף פפריקה מתוקה
  • כפית פפריקה חריפה
  • כפית סוכר
  • מלח
  • 4 פלפלונים חריפים
  • שתי שיני שום כתושות
  • 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
  • 0

    בסיר סוטאז' רחב יוצקים את שמן הזית מטגנים קלות את השוםמוסיפים תבלינים מערבבים מעט ויוצקים פנימהנאת העגבניות המגורדות , הרסק והפלפלונים( חורצים בהם חריץ ). .


  • 1

    מביאים לרתיחה מנמיכים להבה ומבשלים כרבע שעה. .


  • 2

    קוצצים בסלייסר את הקישוא, הבצל והפטרוזיליה. .


  • 3

    מוסיפים את הירק הקצוץ לתערובת הבשר. מתבלים ומערבבים היטב ומניחים לנוח כחצי שעה. .


  • 4

    מכדררים קציצות ומניחים בתוך הרוטב ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה. בתום הבישול יוצקים מהרוטב על הקציצות. .


  • 5

    בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .


0

בסיר סוטאז' רחב יוצקים את שמן הזית מטגנים קלות את השוםמוסיפים תבלינים מערבבים מעט ויוצקים פנימהנאת העגבניות המגורדות , הרסק והפלפלונים( חורצים בהם חריץ ). .


1

מביאים לרתיחה מנמיכים להבה ומבשלים כרבע שעה. .


2

קוצצים בסלייסר את הקישוא, הבצל והפטרוזיליה. .


3

מוסיפים את הירק הקצוץ לתערובת הבשר. מתבלים ומערבבים היטב ומניחים לנוח כחצי שעה. .


4

מכדררים קציצות ומניחים בתוך הרוטב ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה. בתום הבישול יוצקים מהרוטב על הקציצות. .


5

בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים