לרוטב: 5 עגבניות גדולות מגורדות או קופסת עגבניות איטלקיות מגורדות משומרות - אני משתמשת בmuti.
2 כפות גדושות רסק עגבניות.
כף פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
כפית סוכר
מלח
4 פלפלונים חריפים
שתי שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
0
בסיר סוטאז' רחב יוצקים את שמן הזית מטגנים קלות את השוםמוסיפים תבלינים מערבבים מעט ויוצקים פנימהנאת העגבניות המגורדות , הרסק והפלפלונים( חורצים בהם חריץ ). .
1
מביאים לרתיחה מנמיכים להבה ומבשלים כרבע שעה. .
2
קוצצים בסלייסר את הקישוא, הבצל והפטרוזיליה. .
3
מוסיפים את הירק הקצוץ לתערובת הבשר. מתבלים ומערבבים היטב ומניחים לנוח כחצי שעה. .
4
מכדררים קציצות ומניחים בתוך הרוטב ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה. בתום הבישול יוצקים מהרוטב על הקציצות. .
5
בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .
0
בסיר סוטאז' רחב יוצקים את שמן הזית מטגנים קלות את השוםמוסיפים תבלינים מערבבים מעט ויוצקים פנימהנאת העגבניות המגורדות , הרסק והפלפלונים( חורצים בהם חריץ ). .
1
מביאים לרתיחה מנמיכים להבה ומבשלים כרבע שעה. .
2
קוצצים בסלייסר את הקישוא, הבצל והפטרוזיליה. .
3
מוסיפים את הירק הקצוץ לתערובת הבשר. מתבלים ומערבבים היטב ומניחים לנוח כחצי שעה. .
4
מכדררים קציצות ומניחים בתוך הרוטב ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה. בתום הבישול יוצקים מהרוטב על הקציצות. .