- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בשר בקר טרי טחון, אישית מעדיף אנטריקוט
-
-
-
סודה (ששותים) - חצי כוס לקילו
אופן ההכנה
-
0
לערבב את כל המרכיבים בקערה.
-
1
חשוב מאוד לעסות טוב על מנת שלא יתפרק במחבת.
-
2
לקצץ לגודל קציצה רצוי.
-
3
לשמן שתי מחבתות - שטוחה ופסים.
-
4
מחבת שטוחה - אש גדולה, פסים אש קטנה.
-
5
כשהמחבת השטוחה לוהטת לשים את את הקציצה בצד ל-30 שנ' עד דקה כדי לסגור צד אחד.
-
6
להעביר למחבת פסים להמשך צלייה על הצד ''הפתוח'' עד למידת עשייה רצויה (מדיום-וול לדעתי).
-
7
בתאבון.
-
8
טיפים: את הלחמנייה לחמם על המחבת פסים לאחר שהקציצות מוכנות שיספגו טעם.
-
9
להגשה: עגבנייה, חסה, חמוצים, בצל סגול, ביצת עין, פטריות...ומה שאתם רוצים....
0
לערבב את כל המרכיבים בקערה.
1
חשוב מאוד לעסות טוב על מנת שלא יתפרק במחבת.
2
לקצץ לגודל קציצה רצוי.
3
לשמן שתי מחבתות - שטוחה ופסים.
4
מחבת שטוחה - אש גדולה, פסים אש קטנה.
5
כשהמחבת השטוחה לוהטת לשים את את הקציצה בצד ל-30 שנ' עד דקה כדי לסגור צד אחד.
6
להעביר למחבת פסים להמשך צלייה על הצד ''הפתוח'' עד למידת עשייה רצויה (מדיום-וול לדעתי).
7
בתאבון.
8
טיפים: את הלחמנייה לחמם על המחבת פסים לאחר שהקציצות מוכנות שיספגו טעם.
9
להגשה: עגבנייה, חסה, חמוצים, בצל סגול, ביצת עין, פטריות...ומה שאתם רוצים....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים