לןגן

המבורגר

מאת: ברק קרנצלר, פורסם: 05/02/2021 | 22:36
המבורגר

תקציר המתכון: אני הכי אוהב המבורגר

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המרכיבים בקערה

  2. חשוב מאוד לעסות טוב על מנת שלא יתפרק במחבת

  3. לקצץ לגודל קציצה רצוי

  4. לשמן שתי מחבתות - שטוחה ופסים

  5. מחבת שטוחה - אש גדולה, פסים אש קטנה

  6. כשהמחבת השטוחה לוהטת לשים את את הקציצה בצד ל-30 שנ' עד דקה כדי לסגור צד אחד

  7. להעביר למחבת פסים להמשך צלייה על הצד ''הפתוח'' עד למידת עשייה רצויה (מדיום-וול לדעתי)

  8. בתאבון

  9. טיפים: את הלחמנייה לחמם על המחבת פסים לאחר שהקציצות מוכנות שיספגו טעם

  10. להגשה: עגבנייה, חסה, חמוצים, בצל סגול, ביצת עין, פטריות...ומה שאתם רוצים...