תקציר המתכון: אני הכי אוהב המבורגר
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לערבב את כל המרכיבים בקערה
חשוב מאוד לעסות טוב על מנת שלא יתפרק במחבת
לקצץ לגודל קציצה רצוי
לשמן שתי מחבתות - שטוחה ופסים
מחבת שטוחה - אש גדולה, פסים אש קטנה
כשהמחבת השטוחה לוהטת לשים את את הקציצה בצד ל-30 שנ' עד דקה כדי לסגור צד אחד
להעביר למחבת פסים להמשך צלייה על הצד ''הפתוח'' עד למידת עשייה רצויה (מדיום-וול לדעתי)
בתאבון
טיפים: את הלחמנייה לחמם על המחבת פסים לאחר שהקציצות מוכנות שיספגו טעם
להגשה: עגבנייה, חסה, חמוצים, בצל סגול, ביצת עין, פטריות...ומה שאתם רוצים...