אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

285
צפיות

קציצות עם אפונה וסלרי

המתכון של
קציצות עם אפונה וסלרי

טעים

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • כוס אפונה ירוקה קפואה
  • 1 גבעול סלרי חתוך
  • כ10-15 עלי סלרי
  • הכנת הקציצות
  • בקערה שמים
  • 200 גרם בשר טחון
  • חופן פטרוזילה קצוצה
  • חצי בצל קצוץ
  • 2 כפות פרורי לחם
  • קורט פלפל שחור
  • קורט כמון
  • חצי כפית מלח
  • לערבב היטב
  • ליצור כדורים
  • להכניס למקרר
  • עד ההכנה
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים סיר .


  • 2

    עם כף שמן.


  • 3

    שמים את הקציצות .


  • 4

    לטיגון קצר.


  • 5

    מוציאים את הקציציות.


  • 6

    שמים את הסלרי החתוך.


  • 7

    מוסיפים כ1 כוסות מים.


  • 8

    מתבלים ב...


  • 9

    חצי כף שום כתוש.


  • 10

    קורט פלפל שחור.


  • 11

    קורט כמון.


  • 12

    חצי כפית מלח.


  • 13

    מערבבים מגיעים לרתיחה.


  • 14

    מנמיכים את הלהבה.


  • 15

    מכסים מבשלים .


  • 16

    כ10 דקות.


  • 17

    מוסיפים .


  • 18

    את הקציצות .


  • 19

    והאפונה ומעל את.


  • 20

    עלי הסלרי.


  • 21

    מוסיפים מים.


  • 22

    בגובההקציצות.


  • 23

    מגיעים לרתיחה.


  • 24

    מכסים ומבשלים .


  • 25

    כ30 דקות.


  • 26

    בתאבןן.


1

מחממים סיר .


2

עם כף שמן.


3

שמים את הקציצות .


4

לטיגון קצר.


5

מוציאים את הקציציות.


6

שמים את הסלרי החתוך.


7

מוסיפים כ1 כוסות מים.


8

מתבלים ב...


9

חצי כף שום כתוש.


10

קורט פלפל שחור.


11

קורט כמון.


12

חצי כפית מלח.


13

מערבבים מגיעים לרתיחה.


14

מנמיכים את הלהבה.


15

מכסים מבשלים .


16

כ10 דקות.


17

מוסיפים .


18

את הקציצות .


19

והאפונה ומעל את.


20

עלי הסלרי.


21

מוסיפים מים.


22

בגובההקציצות.


23

מגיעים לרתיחה.


24

מכסים ומבשלים .


25

כ30 דקות.


26

בתאבןן.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים