הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלשלוק בסיר לחץ את הבשר לשים בפנים גם בצל אחד ועלי דפנה לתת לו רתיחה כ40 דקות עד שעה.
לחכות שיתקרר לפרוס פרוסות יפות ודקות.
לחתוך את הבצל לרצועות ולטגן להשחמה יפה ( זה נהיה כמו ריבה..) להוסיף את הערמונים ואת פרוסות הבשר לשפוך את ציר הבשר מהסיר ששלקנו אותו לשים תבלינים ולבשל על אש נמוכה שעה וחצי.. להיצתמקות.. יוצא רך וטעים מאוד....