לןגן

צלי בקר וערמונים

מאת: חגית דהן, פורסם: 18/01/2021 | 22:55
צלי בקר וערמונים

תקציר המתכון: בשר צלי רך רך..וטעים😋😋

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשלוק בסיר לחץ את הבשר לשים בפנים גם בצל אחד ועלי דפנה לתת לו רתיחה כ40 דקות עד שעה

  2. לחכות שיתקרר לפרוס פרוסות יפות ודקות

  3. לחתוך את הבצל לרצועות ולטגן להשחמה יפה ( זה נהיה כמו ריבה..) להוסיף את הערמונים ואת פרוסות הבשר לשפוך את ציר הבשר מהסיר ששלקנו אותו לשים תבלינים ולבשל על אש נמוכה שעה וחצי.. להיצתמקות.. יוצא רך וטעים מאוד...