הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחותכים את השערות קדאיף .
מורחים אותם בשמן.
מטגנים את הבצל בשמן.
מוסיפים צנוברים.
מוסיפים את הבשר.
תבלינים.
עד שניהיה כמעט מבושל.
שוטחים את השערות שיהיה שיכבה צפופה לא עבה מידי בכלי לתנור.
שמים מעל את הבשר שיהיה שווה בכל הכיוונים.
שמים מעל את שאר הקדאיף ומהדקים.
מכניסים לתנור 180 מעלות.
מוציאים מזלפים טחינה מעל .
ואוכלים חם לצד סלסה קרה חריפה😋.
אפשר לחלק למנות אישיות....