הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאת הבשר טחון נטבל בפפריקה , מלח , פלפל , פטרוזיליה , קצת כורכום , קצת כמון וקצת שמן זית ..
נטגן בצל עד שניהיה שקוף ונוסיף פטריות חתוכות לקוביות לא קטנות כל כך כי הן מצטמקות ונוסיף מלח ..
שניהיה מושי ושחום , נוסיף את הבשר ובעזרת 2 מזלגות ומועך פירה נפורר אותו . הוא צריך להיות מוכן לגמרי אבל להזהר לא ליבש אותו . אה וחייב כמו תמיד לשים קצת סילאן טבעי . ושמים בצד שייתקרר מעט עד שנתחיל ..
נקח טורטייה נמלא בהתחלה שלה את הבשר לסגור משני הצדדים ולגלגל . .
נטרוף 2 ביצים עם קצת צ’ילי מתוק ונגלגל את הטורטייה בביצה ומיד לאחר מכן להעביר לפירורי לחם שקצת נטבל אותן בפפריקה מלח פלפל ..
מטגנים בשמן , צריך להזהר לא לשרוף כי זה מוכן מהר מהר ..
בהצלחה לכן !! זה קליל וזה טעים שאין דברים כאלהההה 😋😋.