הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהנתח אנטריקוט עם עצם בשר טעים , גיליתי אותו לפני מספר שנים , ניסיתי בכמה ווריאציות . הוואריאציה הזו פשוטה ביותר והכי טעימה בעיני.
מעסים את נתח האנטריקוט במלח ופלפל שחור. לא כדאי להוסיף כלום. כל המוסיף גורע. .
אופים בחום בינוני כ3/4 שעה עד שעה תלוי מהי מידת העשיה האהובה עליכם. .
ממתינים כרבע שעה לפני חותכים על מנת לא לאבד את מיצי הבשר. חותכים ומתענגים. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי..