תקציר המתכון: נתח אנטריקוט עם עצם בשר טעים , גיליתי אותו לפני מספר שנים , ניסיתי בכמה ווריאציות . הוואריאציה הזו פשוטה ביותר והכי טעימה בעיני.
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מעסים את נתח האנטריקוט במלח ופלפל שחור. לא כדאי להוסיף כלום. כל המוסיף גורע.
אופים בחום בינוני כ3/4 שעה עד שעה תלוי מהי מידת העשיה האהובה עליכם.
ממתינים כרבע שעה לפני חותכים על מנת לא לאבד את מיצי הבשר. חותכים ומתענגים. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.