לןגן

נתח בשר אנטריקוט בתנור

מאת: מדי רואקי, פורסם: 08/10/2020 | 23:37
נתח בשר אנטריקוט בתנור

תקציר המתכון: נתח אנטריקוט עם עצם בשר טעים , גיליתי אותו לפני מספר שנים , ניסיתי בכמה ווריאציות . הוואריאציה הזו פשוטה ביותר והכי טעימה בעיני.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מעסים את נתח האנטריקוט במלח ופלפל שחור. לא כדאי להוסיף כלום. כל המוסיף גורע.

  2. אופים בחום בינוני כ3/4 שעה עד שעה תלוי מהי מידת העשיה האהובה עליכם.

  3. ממתינים כרבע שעה לפני חותכים על מנת לא לאבד את מיצי הבשר. חותכים ומתענגים. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.