אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

268
צפיות

עלי גפן ממולאים בבשר ואורז

המתכון של
עלי גפן ממולאים בבשר ואורז

יאמי

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חצי קילו בשר טחון
  • 2 כוסות אורז שטוף ומסונן
  • 1מערבבים ומתבלים במלח
  • ראס אל חנות רסק עגבניות קטן
אופן ההכנה
  • 0

    ממלאים את עלי הגפן.


  • 1

    מסדרים בסיר.


  • 2

    ממלאים מים בגובה העלים.


  • 3

    מתבלים במל ופלפל שחור.


  • 4

    מגיעים לרתיחה.


  • 5

    מנמיכים.


  • 6

    מבשלים כחצי שעה נוספת.


0

ממלאים את עלי הגפן.


1

מסדרים בסיר.


2

ממלאים מים בגובה העלים.


3

מתבלים במל ופלפל שחור.


4

מגיעים לרתיחה.


5

מנמיכים.


6

מבשלים כחצי שעה נוספת.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים