- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
ראס אל חנות רסק עגבניות קטן
אופן ההכנה
-
0
ממלאים את עלי הגפן.
-
1
מסדרים בסיר.
-
2
ממלאים מים בגובה העלים.
-
3
מתבלים במל ופלפל שחור.
-
4
מגיעים לרתיחה.
-
5
מנמיכים.
-
6
מבשלים כחצי שעה נוספת.
0
ממלאים את עלי הגפן.
1
מסדרים בסיר.
2
ממלאים מים בגובה העלים.
3
מתבלים במל ופלפל שחור.
4
מגיעים לרתיחה.
5
מנמיכים.
6
מבשלים כחצי שעה נוספת.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים