- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
את החיטה שוטפים ומשרים במיים רותחים כחצי שעה
-
-
-
וממשיכים לערבב עוד כ 10 דקות.מוסיפים מיים עד לגובה הבשר ושמים עגבניה אחת קצוצה
-
-
-
-
-
מלח.בהרט וקצת פפריקהמכבים ומבשלים
אופן ההכנה
0
על אש נמוכה למשך 40 דקות.
1
הסיר נכנס לתנור עד שבת.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים