גולש בשר וירקות
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 05/10/2020 | 16:01
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
את החיטה שוטפים ומשרים במיים רותחים כחצי שעה
-
מטגנים בצל בסיר
-
מוסיפים את הבשר
-
וממשיכים לערבב עוד כ 10 דקות.מוסיפים מיים עד לגובה הבשר ושמים עגבניה אחת קצוצה
-
ומבשלים עוד 10 דקות
-
מוסיפים את הירקות
-
ממשיכים בבשול
-
מוסיפים תבלינים
-
מלח.בהרט וקצת פפריקהמכבים ומבשלים
אופן הכנה
-
על אש נמוכה למשך 40 דקות
-
הסיר נכנס לתנור עד שבת