- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
בסיר עם שמן.
-
1
מטגנים את הבצל עד הזהבה.
-
2
מוסיפים את קוביות הבשר לסגירה.
-
3
מוסיפים מים בגובה הבשר.
-
4
מתבלים בתבלינים וברסק עגבניות.
-
5
מרתיחים ומנימיכים לאש קטנה.
-
6
מבשלים כ30 שעה.
-
7
מוסיפים את התפוחי אדמה אדמה.
-
8
ומבשלים כ10 דקות נוספות.
-
9
על אש נמוכה עם מיכסה.
-
10
הסיר נכנס לתנור לכמה שעות.
0
בסיר עם שמן.
1
מטגנים את הבצל עד הזהבה.
2
מוסיפים את קוביות הבשר לסגירה.
3
מוסיפים מים בגובה הבשר.
4
מתבלים בתבלינים וברסק עגבניות.
5
מרתיחים ומנימיכים לאש קטנה.
6
מבשלים כ30 שעה.
7
מוסיפים את התפוחי אדמה אדמה.
8
ומבשלים כ10 דקות נוספות.
9
על אש נמוכה עם מיכסה.
10
הסיר נכנס לתנור לכמה שעות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים