לןגן

גולש בשר ברוטב אדום

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 05/10/2020 | 15:54
גולש בשר ברוטב אדום

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר עם שמן

  2. מטגנים את הבצל עד הזהבה

  3. מוסיפים את קוביות הבשר לסגירה

  4. מוסיפים מים בגובה הבשר

  5. מתבלים בתבלינים וברסק עגבניות

  6. מרתיחים ומנימיכים לאש קטנה

  7. מבשלים כ30 שעה

  8. מוסיפים את התפוחי אדמה אדמה

  9. ומבשלים כ10 דקות נוספות

  10. על אש נמוכה עם מיכסה

  11. הסיר נכנס לתנור לכמה שעות