אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

6,467
צפיות

צלי בשר עם פירות יבשים

המתכון של
צלי בשר עם פירות יבשים

צלי בשר מתקתק עם פירות יבשים

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • תבשיל צלי בשר עם פירות יבשים!
  • את סגירת הבשר כגוש שלם, והרתחה שלו עדיף לעשות יום לפני, ולפרוס ביום הבישול.
  • לחמם סיר על להבה גדולה.
  • נתח בשר כתף מספר 5, לעסות אותו בשמן, ולשים בסיר הרותח, להפוך אותו מדי פעם.
  • באותו סיר להוסיף מים עד כיסוי עם בצל שלם, פלפל אנגלי, עלי דפנה וכורכום.
  • להרתיח כשעתיים עד לריכוך.
  • לסנן את מי הבישול ולשמור.
  • לפרוס לפרוסות רק שהוא קר!!
  • רוטב
  • להשרות כחצי שעה פירות יבשים.
  • לטגן 2 בצלים עד להזהבה קלה
  • להוסיף פפריקה מתוקה וכורכום לערבב כדקה, להוסיף כוס וחצי ממי הבישול, רבע כפית קינמון, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור.
  • להוסיף את הבשר והפירות.
  • רתיחה, ואז להוריד לאש בינונית ל-40 דקות בערך, להשקות את הבשר מדי פעם.אם יש צורך להוסיף עוד קצת מים או מציר הבשר.
  • לפני ההגשה עדיף להכניס לתנור שהסיר מכוסה בנייר אפייה ומעל נייר כסף על חום 150 כשעה וחצי
  • יוצא מעדןןן👌👌
אופן ההכנה
  • 0

    .


0

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים