צלי בשר עם פירות יבשים
מאת: אילת אליהו, פורסם: 02/10/2020 | 11:09
תקציר המתכון:
צלי בשר מתקתק עם פירות יבשים
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
תבשיל צלי בשר עם פירות יבשים!
-
את סגירת הבשר כגוש שלם, והרתחה שלו עדיף לעשות יום לפני, ולפרוס ביום הבישול.
-
לחמם סיר על להבה גדולה.
-
נתח בשר כתף מספר 5, לעסות אותו בשמן, ולשים בסיר הרותח, להפוך אותו מדי פעם.
-
באותו סיר להוסיף מים עד כיסוי עם בצל שלם, פלפל אנגלי, עלי דפנה וכורכום.
-
להרתיח כשעתיים עד לריכוך.
-
לסנן את מי הבישול ולשמור.
-
לפרוס לפרוסות רק שהוא קר!!
רוטב
-
להשרות כחצי שעה פירות יבשים.
-
לטגן 2 בצלים עד להזהבה קלה
-
להוסיף פפריקה מתוקה וכורכום לערבב כדקה, להוסיף כוס וחצי ממי הבישול, רבע כפית קינמון, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור.
-
להוסיף את הבשר והפירות.
-
רתיחה, ואז להוריד לאש בינונית ל-40 דקות בערך, להשקות את הבשר מדי פעם.אם יש צורך להוסיף עוד קצת מים או מציר הבשר.
-
לפני ההגשה עדיף להכניס לתנור שהסיר מכוסה בנייר אפייה ומעל נייר כסף על חום 150 כשעה וחצי
-
יוצא מעדןןן👌👌
אופן הכנה
-