אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

682
צפיות

פרוסות בשר כתף עם תפו"א.

המתכון של
פרוסות בשר כתף עם תפו"א.

צלי בשר פרוס

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • פרוסות בשר כתף עם תפו"א!!!
  • להרתיח בסיר בשר, פלפל אנגלי, עלי דפנה, כורכום ובצל כשעתיים וחצי עד לריכוך, לסנן את מי הבישול ולשמור.
  • לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף פפריקה מתוקה וכורכום לערבב כדקה, להוסיף את הבשר ולצרוב כ-2 דקות מכל צד,לזגג סילאן על הבשר, להוסיף כוס וחצי מהציר או מים, מלח פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט ופרוסות תפו"א
  • כשעה על אש נמוכה.
אופן ההכנה
  • 0

    .


0

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים