פרוסות בשר כתף עם תפו"א.
מאת: אילת אליהו, פורסם: 29/09/2020 | 17:07
תקציר המתכון:
צלי בשר פרוס
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
פרוסות בשר כתף עם תפו"א!!!
-
להרתיח בסיר בשר, פלפל אנגלי, עלי דפנה, כורכום ובצל כשעתיים וחצי עד לריכוך, לסנן את מי הבישול ולשמור.
-
לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף פפריקה מתוקה וכורכום לערבב כדקה, להוסיף את הבשר ולצרוב כ-2 דקות מכל צד,לזגג סילאן על הבשר, להוסיף כוס וחצי מהציר או מים, מלח פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט ופרוסות תפו"א
-
כשעה על אש נמוכה.
אופן הכנה
-