- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
-
-
אופן ההכנה
-
0
בקערה מערבבים את הבשר,בצל ומוסיפים תבלינים-מלח,פלפל שחור ומעט כמון..
-
1
בסיר מטגנים בצל עד לשקיפות,מוסיפים את השיני שום,הגמבה,ושני עגבניות מגורדות..
-
2
מוסיפים את הרסק עגבניות מערבבים,מצבלים בפפריקה אדומה,מלח,מעט סוכר,וכורכום, ומוסיפים 2 כוס מים..
-
3
כשזה רותח עושים כדורים מהבדר ושמים ברוטב,מבשלים עם מכסה סגור ומגישים עם אורז לבן או קוסקוס.
0
בקערה מערבבים את הבשר,בצל ומוסיפים תבלינים-מלח,פלפל שחור ומעט כמון..
1
בסיר מטגנים בצל עד לשקיפות,מוסיפים את השיני שום,הגמבה,ושני עגבניות מגורדות..
2
מוסיפים את הרסק עגבניות מערבבים,מצבלים בפפריקה אדומה,מלח,מעט סוכר,וכורכום, ומוסיפים 2 כוס מים..
3
כשזה רותח עושים כדורים מהבדר ושמים ברוטב,מבשלים עם מכסה סגור ומגישים עם אורז לבן או קוסקוס.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים