אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,246
צפיות

גולש נקניקיות ברוטב פאד טאי

המתכון של
גולש נקניקיות ברוטב פאד טאי

גולש נקניקיות בקר עם תפוחי אדמה . ארוחה מפוארת שאין אפילו במסעדה. להגיש בתוספת סלט חסה . עם נקניקיות בקר סגנון אמריקאי של חברת טירת צבי

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • שלב 1
  • 7 תפוחי אדמה גדולים
  • מעט ראס אל חנות
  • מעט פפריקה מתוקה
  • מעט כורכום
  • שמן זית 3/4
  • מים כוס
  • שלב 2
  • קילו נקניקיות פרוסים
  • אבקת בצל
  • שום גבישי
  • קצת פלפל שחור גרוס
  • פפריקה מתוקה
  • קצת שמן זית ושמן קנולה
  • תפוחי אדמה שהתבשלו בתנור
  • רוטב פאד טאי חצי בקבוק
אופן ההכנה
  • 1

    שלב 1 :לשטוף תפוחי אדמה יסודי בלי לקלף.


  • 2

    לפרוס אותן ל2.


  • 3

    כל חצי לעשות חתכים מלמעלה כמו אקורדיון ולהנית תפוחי אדמה כלפי מטה . צד תחתון שתוח וצד עליון חתכים. לטבל את התפוחי אדמה ולשים עם שמן ומים בתנור מכוסה לשעתיים עד 3 שעות .


  • 4

    שלב 2:.


  • 5

    לשים את כל המצרכים חוץ מרוטב פאד טאי בסיר ולבשל .


  • 6

    בסוף להוסיף רוטב פאד טאי .


1

שלב 1 :לשטוף תפוחי אדמה יסודי בלי לקלף.


2

לפרוס אותן ל2.


3

כל חצי לעשות חתכים מלמעלה כמו אקורדיון ולהנית תפוחי אדמה כלפי מטה . צד תחתון שתוח וצד עליון חתכים. לטבל את התפוחי אדמה ולשים עם שמן ומים בתנור מכוסה לשעתיים עד 3 שעות .


4

שלב 2:.


5

לשים את כל המצרכים חוץ מרוטב פאד טאי בסיר ולבשל .


6

בסוף להוסיף רוטב פאד טאי .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים