לןגן

גולש נקניקיות ברוטב פאד טאי

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 12/05/2020 | 19:51
גולש נקניקיות ברוטב פאד טאי

תקציר המתכון: גולש נקניקיות בקר עם תפוחי אדמה . ארוחה מפוארת שאין אפילו במסעדה. להגיש בתוספת סלט חסה . עם נקניקיות בקר סגנון אמריקאי של חברת טירת צבי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שלב 1 :לשטוף תפוחי אדמה יסודי בלי לקלף

  2. לפרוס אותן ל2

  3. כל חצי לעשות חתכים מלמעלה כמו אקורדיון ולהנית תפוחי אדמה כלפי מטה . צד תחתון שתוח וצד עליון חתכים. לטבל את התפוחי אדמה ולשים עם שמן ומים בתנור מכוסה לשעתיים עד 3 שעות

  4. שלב 2:

  5. לשים את כל המצרכים חוץ מרוטב פאד טאי בסיר ולבשל

  6. בסוף להוסיף רוטב פאד טאי