אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,343
צפיות

שוק טלה ברוסטר עם שזיפים

המתכון של
שוק טלה ברוסטר עם שזיפים

מנה מלכותית מרשימה וטעימה מאוד

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • שוק טלה טרי קטן בערך במשקל קילו אולי קצת יותר שיכנס לרוסטר
  • 2 בצלים פרוסים לחצאי טבעות דק דק
  • 2 בצלים בינוניים חתוכים ל4
  • 4 בטטות פרוסות לפלחים של4 לאורך
  • 3 תפוא פרוסים לפלחים של 4 לאורך
  • 6-7 שזיפים שחורים יבשים מגולענים
  • 2 כפות סילאן טבעי
  • מלח
  • פילפל שחור גרוס
  • כף פפריקה מתוקה גרוסה
  • כפית כורכום
  • 2 מקלות קינמון
  • כפית פילדלפיה
  • 2 כפיות טוסקנה
  • 2 כוסות יין אדום יבש
  • מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל כשמשחים מעט .


  • 2

    להוסיף את השוק טלה ולטגן מ2 כיוונים .


  • 3

    להוסיף שזיפים .


  • 4

    להוסיף תבלינים וסילאן.


  • 5

    להוסיף יין כשרותח .


  • 6

    להוסיף מים רותחים לחצי גובה הסיר שיכסה את רוב השוק .


  • 7

    להביא לרתיחה להנמיך לכסות .


  • 8

    ולבשל בערך שעה .


  • 9

    להוסיף את התפוא לבשל עוד 15 דקות .


  • 10

    להוסיף בטטה .


  • 11

    לבשל ללא מכסה עוד 20 דקות .


  • 12

    לצימצום הנוזלים .


  • 13

    אם הבשר עדיין קשה מה שבד׳כ לא קורה בבשר טרי ונתח קטן .


  • 14

    לבשל עוד על אש נמוכה מכוסה עד לריכוך.


1

לטגן את הבצל כשמשחים מעט .


2

להוסיף את השוק טלה ולטגן מ2 כיוונים .


3

להוסיף שזיפים .


4

להוסיף תבלינים וסילאן.


5

להוסיף יין כשרותח .


6

להוסיף מים רותחים לחצי גובה הסיר שיכסה את רוב השוק .


7

להביא לרתיחה להנמיך לכסות .


8

ולבשל בערך שעה .


9

להוסיף את התפוא לבשל עוד 15 דקות .


10

להוסיף בטטה .


11

לבשל ללא מכסה עוד 20 דקות .


12

לצימצום הנוזלים .


13

אם הבשר עדיין קשה מה שבד׳כ לא קורה בבשר טרי ונתח קטן .


14

לבשל עוד על אש נמוכה מכוסה עד לריכוך.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים