לןגן

שוק טלה ברוסטר עם שזיפים

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 10/05/2020 | 13:00
שוק טלה ברוסטר עם שזיפים

תקציר המתכון: מנה מלכותית מרשימה וטעימה מאוד

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל כשמשחים מעט

  2. להוסיף את השוק טלה ולטגן מ2 כיוונים

  3. להוסיף שזיפים

  4. להוסיף תבלינים וסילאן

  5. להוסיף יין כשרותח

  6. להוסיף מים רותחים לחצי גובה הסיר שיכסה את רוב השוק

  7. להביא לרתיחה להנמיך לכסות

  8. ולבשל בערך שעה

  9. להוסיף את התפוא לבשל עוד 15 דקות

  10. להוסיף בטטה

  11. לבשל ללא מכסה עוד 20 דקות

  12. לצימצום הנוזלים

  13. אם הבשר עדיין קשה מה שבד׳כ לא קורה בבשר טרי ונתח קטן

  14. לבשל עוד על אש נמוכה מכוסה עד לריכוך