אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

6,694
צפיות

פרגיות ברוטב טריאקי בתוך לאפה בהכנה ביתית

המתכון של
פרגיות ברוטב טריאקי בתוך לאפה בהכנה ביתית

כי אין יותר ישראלי מזה

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • להכנת הלאפות
  • 4 כוסות קמח מנופה(כוס אוניברסאלית של 240 מ"ל)
  • 2 כפיות שמרים
  • 2 כפיות גדושות סוכר
  • 3/4 כפית מלח
  • 1 1/2 כוסות מים פושרים (אולי טיפה יותר.. כוס אוניברסאלית)
  • 1/4 כוס שמן (חד"פ).
  • להכנת הפרגיות
  • 700 גר פרגיות חתוכות
  • 1 בצל חתוך רצועות.
  • 2 כפות רוטב טריאקי של קנור
  • כף סילאן
  • תבלינים כמפורט מטה
אופן ההכנה
  • 1

    ניתן ללוש ביד או במיקסר .


  • 2

    בקערה לשים את הקמח השמרים והסוכר, להתחיל לערבב , להוסיף את המים בהדרגה ואת השמן והמלח ובסוף את יתרת המים. ללוש היטב לבצק רך וגמיש. להתפיח מכוסה כשעה בערך, לאחר מכן להוציא את הבצק ולחלק אותו ל 8-9 כדורים לכסות בבד דק ולהמתין עוד רבע שעה בערך . לרדד ולפתוח את הכדורים לצורת עיגול משוטח. לחמם מחבת שתהיה ממש חמה אין צורך לשמן.. (אפשר רק בראשונה עם מעט שמן בנייר סופג )לטגן 2 דקות מכל צד, בזמן שיש בועות להפוך, להוציא ולעטוף במגבת..


  • 3

    אופן הכנת הפרגיות: .


  • 4

    במחבת לטגן בצל גדול רצועות עד לשקיפות, להוסיף את הפרגיות לטיגון , עד שמחליפות צבען, להוסיף 2 כפות טריאקי , כף סילאן , מעט כורכום, מעט פלפל שחור, מעט מלח, 1/4 כפית שום גבישי/ שום כתוש, מעט כמון ומעט תבלין לפרגיות/ שווארמה . לערבב הכל יחד לבשל כמה דקות במכסה סגור עד להצטמצמות . .


1

ניתן ללוש ביד או במיקסר .


2

בקערה לשים את הקמח השמרים והסוכר, להתחיל לערבב , להוסיף את המים בהדרגה ואת השמן והמלח ובסוף את יתרת המים. ללוש היטב לבצק רך וגמיש. להתפיח מכוסה כשעה בערך, לאחר מכן להוציא את הבצק ולחלק אותו ל 8-9 כדורים לכסות בבד דק ולהמתין עוד רבע שעה בערך . לרדד ולפתוח את הכדורים לצורת עיגול משוטח. לחמם מחבת שתהיה ממש חמה אין צורך לשמן.. (אפשר רק בראשונה עם מעט שמן בנייר סופג )לטגן 2 דקות מכל צד, בזמן שיש בועות להפוך, להוציא ולעטוף במגבת..


3

אופן הכנת הפרגיות: .


4

במחבת לטגן בצל גדול רצועות עד לשקיפות, להוסיף את הפרגיות לטיגון , עד שמחליפות צבען, להוסיף 2 כפות טריאקי , כף סילאן , מעט כורכום, מעט פלפל שחור, מעט מלח, 1/4 כפית שום גבישי/ שום כתוש, מעט כמון ומעט תבלין לפרגיות/ שווארמה . לערבב הכל יחד לבשל כמה דקות במכסה סגור עד להצטמצמות . .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים