1 1/2 כוסות מים פושרים (אולי טיפה יותר.. כוס אוניברסאלית)
1/4 כוס שמן (חד"פ).
להכנת הפרגיות
700 גר פרגיות חתוכות
1 בצל חתוך רצועות.
2 כפות רוטב טריאקי של קנור
כף סילאן
תבלינים כמפורט מטה
אופן ההכנה
1
ניתן ללוש ביד או במיקסר .
2
בקערה לשים את הקמח השמרים והסוכר, להתחיל לערבב , להוסיף את המים בהדרגה ואת השמן והמלח ובסוף את יתרת המים. ללוש היטב לבצק רך וגמיש. להתפיח מכוסה כשעה בערך, לאחר מכן להוציא את הבצק ולחלק אותו ל 8-9 כדורים לכסות בבד דק ולהמתין עוד רבע שעה בערך . לרדד ולפתוח את הכדורים לצורת עיגול משוטח. לחמם מחבת שתהיה ממש חמה אין צורך לשמן.. (אפשר רק בראשונה עם מעט שמן בנייר סופג )לטגן 2 דקות מכל צד, בזמן שיש בועות להפוך, להוציא ולעטוף במגבת..
3
אופן הכנת הפרגיות: .
4
במחבת לטגן בצל גדול רצועות עד לשקיפות, להוסיף את הפרגיות לטיגון , עד שמחליפות צבען, להוסיף 2 כפות טריאקי , כף סילאן , מעט כורכום, מעט פלפל שחור, מעט מלח, 1/4 כפית שום גבישי/ שום כתוש, מעט כמון ומעט תבלין לפרגיות/ שווארמה . לערבב הכל יחד לבשל כמה דקות במכסה סגור עד להצטמצמות . .
1
ניתן ללוש ביד או במיקסר .
2
בקערה לשים את הקמח השמרים והסוכר, להתחיל לערבב , להוסיף את המים בהדרגה ואת השמן והמלח ובסוף את יתרת המים. ללוש היטב לבצק רך וגמיש. להתפיח מכוסה כשעה בערך, לאחר מכן להוציא את הבצק ולחלק אותו ל 8-9 כדורים לכסות בבד דק ולהמתין עוד רבע שעה בערך . לרדד ולפתוח את הכדורים לצורת עיגול משוטח. לחמם מחבת שתהיה ממש חמה אין צורך לשמן.. (אפשר רק בראשונה עם מעט שמן בנייר סופג )לטגן 2 דקות מכל צד, בזמן שיש בועות להפוך, להוציא ולעטוף במגבת..
3
אופן הכנת הפרגיות: .
4
במחבת לטגן בצל גדול רצועות עד לשקיפות, להוסיף את הפרגיות לטיגון , עד שמחליפות צבען, להוסיף 2 כפות טריאקי , כף סילאן , מעט כורכום, מעט פלפל שחור, מעט מלח, 1/4 כפית שום גבישי/ שום כתוש, מעט כמון ומעט תבלין לפרגיות/ שווארמה . לערבב הכל יחד לבשל כמה דקות במכסה סגור עד להצטמצמות . .