לןגן

פרגיות ברוטב טריאקי בתוך לאפה בהכנה ביתית

מאת: סיון אוחיון אברג׳ל, פורסם: 26/04/2020 | 22:21
פרגיות ברוטב טריאקי בתוך לאפה בהכנה ביתית

תקציר המתכון: כי אין יותר ישראלי מזה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

להכנת הלאפות

להכנת הפרגיות

אופן הכנה

  1. ניתן ללוש ביד או במיקסר

  2. בקערה לשים את הקמח השמרים והסוכר, להתחיל לערבב , להוסיף את המים בהדרגה ואת השמן והמלח ובסוף את יתרת המים. ללוש היטב לבצק רך וגמיש. להתפיח מכוסה כשעה בערך, לאחר מכן להוציא את הבצק ולחלק אותו ל 8-9 כדורים לכסות בבד דק ולהמתין עוד רבע שעה בערך . לרדד ולפתוח את הכדורים לצורת עיגול משוטח. לחמם מחבת שתהיה ממש חמה אין צורך לשמן.. (אפשר רק בראשונה עם מעט שמן בנייר סופג )לטגן 2 דקות מכל צד, בזמן שיש בועות להפוך, להוציא ולעטוף במגבת.

  3. אופן הכנת הפרגיות:

  4. במחבת לטגן בצל גדול רצועות עד לשקיפות, להוסיף את הפרגיות לטיגון , עד שמחליפות צבען, להוסיף 2 כפות טריאקי , כף סילאן , מעט כורכום, מעט פלפל שחור, מעט מלח, 1/4 כפית שום גבישי/ שום כתוש, מעט כמון ומעט תבלין לפרגיות/ שווארמה . לערבב הכל יחד לבשל כמה דקות במכסה סגור עד להצטמצמות .