הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלסגור את הנתח מכל צדדיו במעט שמן שחומם במחבת . ולהניח בצד..
באותו מחבת/סוטאג.
להוסיף כרבע כוס שמן להוסיף את הבצל לטגן להזהבה קלה להוסיף תבלינים פפריקה מתוקה.
את הירקות מלח .
ולהוסיף את היין. ( ניתן להחליף במים)..
לתת לזה לבעבע ולהכניס את הצלי לכסות ולבשל כ שעתיים שלוש על אש בנונית גבוהה מידי פעם להפוך את הנתח או ליצוק עליו נוזלים..
לחמם תנור ל 200 מע ולהכניס לעוד כשעה וחצי או יותר עד להתרככות מלאה של הבשר. תהנו הילה. .