קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לסגור את הנתח מכל צדדיו במעט שמן שחומם במחבת . ולהניח בצד.
באותו מחבת/סוטאג
להוסיף כרבע כוס שמן להוסיף את הבצל לטגן להזהבה קלה להוסיף תבלינים פפריקה מתוקה
את הירקות מלח
ולהוסיף את היין. ( ניתן להחליף במים).
לתת לזה לבעבע ולהכניס את הצלי לכסות ולבשל כ שעתיים שלוש על אש בנונית גבוהה מידי פעם להפוך את הנתח או ליצוק עליו נוזלים.
לחמם תנור ל 200 מע ולהכניס לעוד כשעה וחצי או יותר עד להתרככות מלאה של הבשר. תהנו הילה.