לןגן

צלי בקר ביין

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 08/04/2020 | 07:19
צלי בקר ביין

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לסגור את הנתח מכל צדדיו במעט שמן שחומם במחבת . ולהניח בצד.

  2. באותו מחבת/סוטאג

  3. להוסיף כרבע כוס שמן להוסיף את הבצל לטגן להזהבה קלה להוסיף תבלינים פפריקה מתוקה

  4. את הירקות מלח

  5. ולהוסיף את היין. ( ניתן להחליף במים).

  6. לתת לזה לבעבע ולהכניס את הצלי לכסות ולבשל כ שעתיים שלוש על אש בנונית גבוהה מידי פעם להפוך את הנתח או ליצוק עליו נוזלים.

  7. לחמם תנור ל 200 מע ולהכניס לעוד כשעה וחצי או יותר עד להתרככות מלאה של הבשר. תהנו הילה.