אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,204
צפיות

המבורגר

המתכון של
המבורגר

מתכון של מאיה גרינר מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קילו בשר טחון (רצוי אנטריקוט, אבל אפשר גם צלעות או צוואר) בטמפרטורת החדר
  • 3 לחמניות המבורגר
  • ½ כוס מי סודה מוגזים במיוחד
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל לבן פרוס דק
  • מלח לפי טעם
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • תוספות
  • עגבנייה חתוכה לפרוסות
  • חסה פרוסה לרצועות
  • מלפפון חמוץ פרוס דק
  • בצל סגול פרוס לעיגולים
  • מיונז
  • שבבי בצל - של מאסטר שף
  • רוטב צ'ילי מתוק - של מאסטר שף
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל הלבן במחבת בשמן עד להזהבה..


  • 2

    להוסיף מלח, פלפל שחור.


  • 3

    בקערה, להוסיף לבשר את מי הסודה (שעושה את הבשר אוורירי וג'וסי) את המלח והפלפל.


  • 4

    לתת לבשר לנוח 10 דק.


  • 5

    ליצור 3 קציצות המבורגר גדולות (מצטמקות בבישול).


  • 6

    לצלות את שני הצדדים במחבת סטייק מחורצת עד למידה הרצויה.


  • 7

    את הלחמניות לחצות לשניים ולטבול את החלק הפנימי במיץ הבשר שבמחבת.


  • 8

    סידור המנה:.


  • 9

    למרוח את הלחמניות ברטבים, להוסיף את הירקות הפרוסים, מעליהם את הקציצה, ומעליה את שבבי הבצל המוכנים. בתיאבון!.


1

לטגן את הבצל הלבן במחבת בשמן עד להזהבה..


2

להוסיף מלח, פלפל שחור.


3

בקערה, להוסיף לבשר את מי הסודה (שעושה את הבשר אוורירי וג'וסי) את המלח והפלפל.


4

לתת לבשר לנוח 10 דק.


5

ליצור 3 קציצות המבורגר גדולות (מצטמקות בבישול).


6

לצלות את שני הצדדים במחבת סטייק מחורצת עד למידה הרצויה.


7

את הלחמניות לחצות לשניים ולטבול את החלק הפנימי במיץ הבשר שבמחבת.


8

סידור המנה:.


9

למרוח את הלחמניות ברטבים, להוסיף את הירקות הפרוסים, מעליהם את הקציצה, ומעליה את שבבי הבצל המוכנים. בתיאבון!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים