- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
קילו בשר טחון או עוף או הודו טחון
-
בצל בינוני קצוץ דק דק או מגורד במגרדת ומסונן מנוזלים
-
צרור קטן כוסברה או כוסברה יבשה
-
-
-
-
-
-
-
4-5 עגבניות מגורדות במגרדת (אפשר לוותר ולשים יותר רסק יוצא טעים מאוד גם עם רסק לבד )
-
2 כפות גדושות רסק עגבניות
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לכדורים .
-
2
ללוש לעיסה אחידה את כל המצרכים לפחות 6-7 דקות לישה .
-
3
להניח למנוחה לפני שעושים כדורים ל10 דקות .
-
4
לאחר המנוחה לצור כדורים בגודל כדור פינג פונג.
-
5
לרוטב .
-
6
לטגן בצל עד להזהבה קלה .
-
7
להוסיף את הרסק לטגן מעט עם הבצל שיפתח .
-
8
להוסיף עגבניות ולטגן על אש נמוכה 10 דקות .
-
9
תוך כדי עירבוב מדי פעם .
-
10
להוסיף מעט מים ולערבב.
-
11
להוסיף תבלינים ולטגן עוד 5 דקות .
-
12
להוסיף 4 כוסות מים .
-
13
להביא לרתיחה .
-
14
להכניס את הכדורי בשר .
-
15
ולבשל על אש בינונית 15 דקות עם מכסה סגור.
-
16
להוסיף תפוא חתוכים לסיר ולבשל עוד 15 דקות .
-
17
לפתוח מכסה לצמצם מעט את הנוזלים .
-
18
להגיש עם לחם טרי או אורז לבן .
1
לכדורים .
2
ללוש לעיסה אחידה את כל המצרכים לפחות 6-7 דקות לישה .
3
להניח למנוחה לפני שעושים כדורים ל10 דקות .
4
לאחר המנוחה לצור כדורים בגודל כדור פינג פונג.
5
לרוטב .
6
לטגן בצל עד להזהבה קלה .
7
להוסיף את הרסק לטגן מעט עם הבצל שיפתח .
8
להוסיף עגבניות ולטגן על אש נמוכה 10 דקות .
9
תוך כדי עירבוב מדי פעם .
10
להוסיף מעט מים ולערבב.
11
להוסיף תבלינים ולטגן עוד 5 דקות .
12
להוסיף 4 כוסות מים .
13
להביא לרתיחה .
14
להכניס את הכדורי בשר .
15
ולבשל על אש בינונית 15 דקות עם מכסה סגור.
16
להוסיף תפוא חתוכים לסיר ולבשל עוד 15 דקות .
17
לפתוח מכסה לצמצם מעט את הנוזלים .
18
להגיש עם לחם טרי או אורז לבן .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים