בסיר לחץ מזהיבים את הבצלים, מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים אותם מכל הצדדים. כשהצבע השתנה להוסיף את קוביות הגזרים ומים שיכסו את הבשר.
2
מבשלים 50 דקות.
3
לאחר שחרור האדים בסיר הלחץ, פותחים אותו. מוסיפים לקערה עם הקמח מספר כפות רוטב ומערבבים עם הקמח ועושים השוואת טמפרטורה. עד שמתקבלת בלילה לשפוך לסיר עם הבשר. להוסיף תבלינים - מלח, פלפל שחור, רסק עגבניות, ומעט סוכר. לטעום ולשפר טעמים .
4
לבשל על אש קטנה עוד 1/2 שעה .
5
אפשר להוסיף לסיר קוביות תפוחי אדמה שיקבלו את טעם הרוטב והצבע שלו או קניידלך.
1
בסיר לחץ מזהיבים את הבצלים, מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים אותם מכל הצדדים. כשהצבע השתנה להוסיף את קוביות הגזרים ומים שיכסו את הבשר.
2
מבשלים 50 דקות.
3
לאחר שחרור האדים בסיר הלחץ, פותחים אותו. מוסיפים לקערה עם הקמח מספר כפות רוטב ומערבבים עם הקמח ועושים השוואת טמפרטורה. עד שמתקבלת בלילה לשפוך לסיר עם הבשר. להוסיף תבלינים - מלח, פלפל שחור, רסק עגבניות, ומעט סוכר. לטעום ולשפר טעמים .
4
לבשל על אש קטנה עוד 1/2 שעה .
5
אפשר להוסיף לסיר קוביות תפוחי אדמה שיקבלו את טעם הרוטב והצבע שלו או קניידלך.