לןגן

גולש

מאת: מירי גולני, פורסם: 18/01/2020 | 19:22
גולש

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר לחץ מזהיבים את הבצלים, מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים אותם מכל הצדדים. כשהצבע השתנה להוסיף את קוביות הגזרים ומים שיכסו את הבשר

  2. מבשלים 50 דקות

  3. לאחר שחרור האדים בסיר הלחץ, פותחים אותו. מוסיפים לקערה עם הקמח מספר כפות רוטב ומערבבים עם הקמח ועושים השוואת טמפרטורה. עד שמתקבלת בלילה לשפוך לסיר עם הבשר. להוסיף תבלינים - מלח, פלפל שחור, רסק עגבניות, ומעט סוכר. לטעום ולשפר טעמים

  4. לבשל על אש קטנה עוד 1/2 שעה

  5. אפשר להוסיף לסיר קוביות תפוחי אדמה שיקבלו את טעם הרוטב והצבע שלו או קניידלך