- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 סטייקים רכים וקצת שומנים
-
-
-
400 גר' שעועית ירוקה טריה
-
-
2 כפות זנגביל (ג'ינג'ר) טרי מגורד
-
-
1/4 כוס מדידה חומץ אורז סיני
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחתוך את הסטייק לרצועת דקות..
-
2
לערבב את רצועות הסטייק עם קורנפלור, להניח בצד..
-
3
במחבת או סיר עם טיפה שמן רגיל לטגן את רצועות הבשר. להניח בצד..
-
4
למחבת עם השמן לטגן את הבצל עד ששקוף. להוסיף את השעועית הירוקה לטגן 4-5 דקות מכוסה..
-
5
להוסיף את השום והזנגביל (ג'ינג'ר), לערבב ולטגן 4 דקות..
-
6
להוסיף את הסויה, פלפל צ'ילי, פלפל שחור, שמן שומשום סוכר חום. לערבב היטב, ולהוסיף את רצועות הבשר..
-
7
לחסות ולבשל עד שהרוטב מכסה את כל הבשר, ונהיה קצת עבה..
-
8
להגיש עם אורז לבן..
-
9
בתיאבון!.
1
לחתוך את הסטייק לרצועת דקות..
2
לערבב את רצועות הסטייק עם קורנפלור, להניח בצד..
3
במחבת או סיר עם טיפה שמן רגיל לטגן את רצועות הבשר. להניח בצד..
4
למחבת עם השמן לטגן את הבצל עד ששקוף. להוסיף את השעועית הירוקה לטגן 4-5 דקות מכוסה..
5
להוסיף את השום והזנגביל (ג'ינג'ר), לערבב ולטגן 4 דקות..
6
להוסיף את הסויה, פלפל צ'ילי, פלפל שחור, שמן שומשום סוכר חום. לערבב היטב, ולהוסיף את רצועות הבשר..
7
לחסות ולבשל עד שהרוטב מכסה את כל הבשר, ונהיה קצת עבה..
8
להגיש עם אורז לבן..
9
בתיאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים