לןגן

רצועות סטייק זנגביל (ג'ינג'ר)

מאת: יעל , פורסם: 02/01/2020 | 02:02
רצועות סטייק זנגביל (ג'ינג'ר)

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הסטייק לרצועת דקות.

  2. לערבב את רצועות הסטייק עם קורנפלור, להניח בצד.

  3. במחבת או סיר עם טיפה שמן רגיל לטגן את רצועות הבשר. להניח בצד.

  4. למחבת עם השמן לטגן את הבצל עד ששקוף. להוסיף את השעועית הירוקה לטגן 4-5 דקות מכוסה.

  5. להוסיף את השום והזנגביל (ג'ינג'ר), לערבב ולטגן 4 דקות.

  6. להוסיף את הסויה, פלפל צ'ילי, פלפל שחור, שמן שומשום סוכר חום. לערבב היטב, ולהוסיף את רצועות הבשר.

  7. לחסות ולבשל עד שהרוטב מכסה את כל הבשר, ונהיה קצת עבה.

  8. להגיש עם אורז לבן.

  9. בתיאבון!