אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

419
צפיות

חציל ממולא בשר

המתכון של
חציל ממולא בשר

מוסקה בסגנון אחר ציפורה דרור

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • נמצא באופן ההכנה
אופן ההכנה
  • 1

    לקציצות.


  • 2

    בשר טחון בצל מגורד וסחוט כוסברה קצוצה דק מלח פילפל גרוס ובהרט מעט שמן אפשר להוסיף מעט שומן כבש אני נגררת אותו בפוריה כשהוא קפוא ישירות לעיסה ללוש טוב .


  • 3

    לקחת חציל לשטוף טוב טוב .


  • 4

    לפרוס את החציל לפרוסות לא עד הסוף שישאר מחובר בקצה .


  • 5

    למלא בין הפרוסות מהבשר טחון .


  • 6

    מהבשר הנותר להכין קציצות .


  • 7

    לרוטב .


  • 8

    לטגן בצל עד להשחמה .


  • 9

    להוסיף 2 כפות רסק .


  • 10

    לטגן 4-5 דקות להוסיף פפריקה פילפל שחור מעט קינמון .


  • 11

    להוסיף 2 כוסות מים רותחים .


  • 12

    להניח את החציל והקציצות .


  • 13

    עם כף לשפוך רוטב על החציל .


  • 14

    להביא לרתיחה להנמיך ולבדל בערך חצי שעה 45 דקות .


  • 15

    ניתן להוסיף גם תפוא .


1

לקציצות.


2

בשר טחון בצל מגורד וסחוט כוסברה קצוצה דק מלח פילפל גרוס ובהרט מעט שמן אפשר להוסיף מעט שומן כבש אני נגררת אותו בפוריה כשהוא קפוא ישירות לעיסה ללוש טוב .


3

לקחת חציל לשטוף טוב טוב .


4

לפרוס את החציל לפרוסות לא עד הסוף שישאר מחובר בקצה .


5

למלא בין הפרוסות מהבשר טחון .


6

מהבשר הנותר להכין קציצות .


7

לרוטב .


8

לטגן בצל עד להשחמה .


9

להוסיף 2 כפות רסק .


10

לטגן 4-5 דקות להוסיף פפריקה פילפל שחור מעט קינמון .


11

להוסיף 2 כוסות מים רותחים .


12

להניח את החציל והקציצות .


13

עם כף לשפוך רוטב על החציל .


14

להביא לרתיחה להנמיך ולבדל בערך חצי שעה 45 דקות .


15

ניתן להוסיף גם תפוא .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים