אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

5,661
צפיות

אצבעות אנטריקוט

המתכון של
אצבעות אנטריקוט

Baby back Ribs. הבשר נקרא גם אצבעות אוסדו

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • אצבעות אנטריקוט
  • שום גבישי
  • פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור
  • רוטב
  • סילאן
  • קטשופ
  • שום גבישי
אופן ההכנה
  • 1

    לשים את כל הבשר על 2 שיפודים ..


  • 2

    לתבל בשום גבישי, פפריקה מתוקה ופלפל שחור. לעטוף בנייר כסף..


  • 3

    לשים בתנור בחום 180 מעלות לשעה ורבע.


  • 4

    להוריד עטיפה ולשפוך רוטב סילאן קטשופ ושום גבישי.


  • 5

    למרוח את הרוטב מכל הצדדים.


  • 6

    להחזיר לתנור 15-20 דקות בלי כיסוי.


  • 7

    אפשר להוסיף קצת פלפל שחור.


1

לשים את כל הבשר על 2 שיפודים ..


2

לתבל בשום גבישי, פפריקה מתוקה ופלפל שחור. לעטוף בנייר כסף..


3

לשים בתנור בחום 180 מעלות לשעה ורבע.


4

להוריד עטיפה ולשפוך רוטב סילאן קטשופ ושום גבישי.


5

למרוח את הרוטב מכל הצדדים.


6

להחזיר לתנור 15-20 דקות בלי כיסוי.


7

אפשר להוסיף קצת פלפל שחור.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים