לןגן

אצבעות אנטריקוט

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 11/11/2019 | 12:42
אצבעות אנטריקוט

תקציר המתכון: Baby back Ribs. הבשר נקרא גם אצבעות אוסדו

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רוטב

אופן הכנה

  1. לשים את כל הבשר על 2 שיפודים .

  2. לתבל בשום גבישי, פפריקה מתוקה ופלפל שחור. לעטוף בנייר כסף.

  3. לשים בתנור בחום 180 מעלות לשעה ורבע

  4. להוריד עטיפה ולשפוך רוטב סילאן קטשופ ושום גבישי

  5. למרוח את הרוטב מכל הצדדים

  6. להחזיר לתנור 15-20 דקות בלי כיסוי

  7. אפשר להוסיף קצת פלפל שחור