לתערובת הבשר- קילו בשר טחון מעורבב עם 150 גרם שומן (ליה), ליצור מהתערובת 4-5 קציצות גדולות ולהרתיח במים רותחים 40-50 דקות ולסנן. .
2
לטחון במטחנת בשר את הקציצות ולטחון גם חופן כוסברה, 8-10 שיני שום ובצל סגול 1 מטוגן. לתבל בפלפל שחור, כמון, פלפל צ'ילי גרוס, פפריקה אדומה וחריפה, מלח ומעט שמן. לערבב היטב ולמלא את עלי הסיגר. לטגן משני הצדדים ולהגיש עם טחינה..
1
לתערובת הבשר- קילו בשר טחון מעורבב עם 150 גרם שומן (ליה), ליצור מהתערובת 4-5 קציצות גדולות ולהרתיח במים רותחים 40-50 דקות ולסנן. .
2
לטחון במטחנת בשר את הקציצות ולטחון גם חופן כוסברה, 8-10 שיני שום ובצל סגול 1 מטוגן. לתבל בפלפל שחור, כמון, פלפל צ'ילי גרוס, פפריקה אדומה וחריפה, מלח ומעט שמן. לערבב היטב ולמלא את עלי הסיגר. לטגן משני הצדדים ולהגיש עם טחינה..