לןגן

סיגרים במילוי בשר

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 23/09/2019 | 11:11
סיגרים במילוי בשר

תקציר המתכון: טעים אש 🔥🔥

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לתערובת הבשר- קילו בשר טחון מעורבב עם 150 גרם שומן (ליה), ליצור מהתערובת 4-5 קציצות גדולות ולהרתיח במים רותחים 40-50 דקות ולסנן.

  2. לטחון במטחנת בשר את הקציצות ולטחון גם חופן כוסברה, 8-10 שיני שום ובצל סגול 1 מטוגן. לתבל בפלפל שחור, כמון, פלפל צ'ילי גרוס, פפריקה אדומה וחריפה, מלח ומעט שמן. לערבב היטב ולמלא את עלי הסיגר. לטגן משני הצדדים ולהגיש עם טחינה.