אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

694
צפיות

צלי בשר

המתכון של
צלי בשר

תבשיל טעים שקוצר מחמאות מתאים לארוחת שישי או לחג

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • צלי בשר מספר 5 או 6
  • 5 בצלים פרוסים דק
  • פילפל אנגלי כמה גרגרים
  • 2 עלי דפנה
  • כורכום כפית
  • או זעפרן
  • חצי כוס שמן
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את הבשר נתח שלם ולהכניס.


  • 2

    למקרר יום שלם או לילה.


  • 3

    ליפרוס פרוסות דקות .


  • 4

    לטגן קלות את הבצל להוסיף את התבלינים ומעל את הבשר .


  • 5

    שתי כוסות מים ולבשל על אש נמוכה.


  • 6

    או עד לצימצום הנוזלים כשהבשר צריך ליהיות רך ונמוך בהצלחה!! .


1

לבשל את הבשר נתח שלם ולהכניס.


2

למקרר יום שלם או לילה.


3

ליפרוס פרוסות דקות .


4

לטגן קלות את הבצל להוסיף את התבלינים ומעל את הבשר .


5

שתי כוסות מים ולבשל על אש נמוכה.


6

או עד לצימצום הנוזלים כשהבשר צריך ליהיות רך ונמוך בהצלחה!! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים