לןגן

צלי בשר

מאת: יפה כהן, פורסם: 19/08/2019 | 01:13
צלי בשר

תקציר המתכון: תבשיל טעים שקוצר מחמאות מתאים לארוחת שישי או לחג

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הבשר נתח שלם ולהכניס

  2. למקרר יום שלם או לילה

  3. ליפרוס פרוסות דקות

  4. לטגן קלות את הבצל להוסיף את התבלינים ומעל את הבשר

  5. שתי כוסות מים ולבשל על אש נמוכה

  6. או עד לצימצום הנוזלים כשהבשר צריך ליהיות רך ונמוך בהצלחה!!