אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

4,497
צפיות

בצי שור ותפו"א

המתכון של
בצי שור ותפו"א

מתכון של דודה פרידה באדיבות פאני שלנו !!!

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4-5 ביצי שור חתוכים לקוביות לא גדולות 2ס"מ בערך.
  • 3 תפו"א לחתוך גם כן לקוביות 2ס"מ בערך.
  • בצל בינוני.
  • פפריקה.
  • חוואג
  • בהרט
  • שיני שום חצויות
  • מלח
  • פפריקה חריפה/פלפל ירוק חריף.(אם רוצים חריף,לא חובה)
  • כוסברה
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר לאדות בצל בינוני עם שמן ולתבל בחצי כפית בהרט,מעט פפריקה,טיפה חוואג ולערבב שוב למספר דקות על אש קטנה..


  • 2

    להוסיף את הביצים לערבב,.


  • 3

    שיני שום חצויות לשתיים ולהמשיך לאדות על אש קטנה..


  • 4

    לשפוך מים חמים(לא קרים הבשר יתקשה) אין צורך לכסות את הביצים..


  • 5

    להביא לרתיחה,להנמיך להבה ולהמשיך לבשל עד לריכוך הבשר כשהסיר מכוסה !!.


  • 6

    כשהבשר רך להוסיף מלח וקוביות תפו"א..


  • 7

    אם חסר מים -להוסיף רק מים רותחים,לערבב שוב ולהמשיך לבשל על אש קטנה עד שהרוטב סמיך.


  • 8

    ניתן להוסיף כוסברה 10 דקות לפני הסוף..


1

בסיר לאדות בצל בינוני עם שמן ולתבל בחצי כפית בהרט,מעט פפריקה,טיפה חוואג ולערבב שוב למספר דקות על אש קטנה..


2

להוסיף את הביצים לערבב,.


3

שיני שום חצויות לשתיים ולהמשיך לאדות על אש קטנה..


4

לשפוך מים חמים(לא קרים הבשר יתקשה) אין צורך לכסות את הביצים..


5

להביא לרתיחה,להנמיך להבה ולהמשיך לבשל עד לריכוך הבשר כשהסיר מכוסה !!.


6

כשהבשר רך להוסיף מלח וקוביות תפו"א..


7

אם חסר מים -להוסיף רק מים רותחים,לערבב שוב ולהמשיך לבשל על אש קטנה עד שהרוטב סמיך.


8

ניתן להוסיף כוסברה 10 דקות לפני הסוף..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים