- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
4-5 ביצי שור חתוכים לקוביות לא גדולות 2ס"מ בערך.
-
3 תפו"א לחתוך גם כן לקוביות 2ס"מ בערך.
-
-
-
-
-
-
-
פפריקה חריפה/פלפל ירוק חריף.(אם רוצים חריף,לא חובה)
-
אופן ההכנה
-
1
בסיר לאדות בצל בינוני עם שמן ולתבל בחצי כפית בהרט,מעט פפריקה,טיפה חוואג ולערבב שוב למספר דקות על אש קטנה..
-
2
להוסיף את הביצים לערבב,.
-
3
שיני שום חצויות לשתיים ולהמשיך לאדות על אש קטנה..
-
4
לשפוך מים חמים(לא קרים הבשר יתקשה) אין צורך לכסות את הביצים..
-
5
להביא לרתיחה,להנמיך להבה ולהמשיך לבשל עד לריכוך הבשר כשהסיר מכוסה !!.
-
6
כשהבשר רך להוסיף מלח וקוביות תפו"א..
-
7
אם חסר מים -להוסיף רק מים רותחים,לערבב שוב ולהמשיך לבשל על אש קטנה עד שהרוטב סמיך.
-
8
ניתן להוסיף כוסברה 10 דקות לפני הסוף..
1
בסיר לאדות בצל בינוני עם שמן ולתבל בחצי כפית בהרט,מעט פפריקה,טיפה חוואג ולערבב שוב למספר דקות על אש קטנה..
2
להוסיף את הביצים לערבב,.
3
שיני שום חצויות לשתיים ולהמשיך לאדות על אש קטנה..
4
לשפוך מים חמים(לא קרים הבשר יתקשה) אין צורך לכסות את הביצים..
5
להביא לרתיחה,להנמיך להבה ולהמשיך לבשל עד לריכוך הבשר כשהסיר מכוסה !!.
6
כשהבשר רך להוסיף מלח וקוביות תפו"א..
7
אם חסר מים -להוסיף רק מים רותחים,לערבב שוב ולהמשיך לבשל על אש קטנה עד שהרוטב סמיך.
8
ניתן להוסיף כוסברה 10 דקות לפני הסוף..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים