לןגן

בצי שור ותפו"א

מאת: איציק שלמה, פורסם: 05/08/2019 | 13:43
בצי שור ותפו"א

תקציר המתכון: מתכון של דודה פרידה באדיבות פאני שלנו !!!

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר לאדות בצל בינוני עם שמן ולתבל בחצי כפית בהרט,מעט פפריקה,טיפה חוואג ולערבב שוב למספר דקות על אש קטנה.

  2. להוסיף את הביצים לערבב,

  3. שיני שום חצויות לשתיים ולהמשיך לאדות על אש קטנה.

  4. לשפוך מים חמים(לא קרים הבשר יתקשה) אין צורך לכסות את הביצים.

  5. להביא לרתיחה,להנמיך להבה ולהמשיך לבשל עד לריכוך הבשר כשהסיר מכוסה !!

  6. כשהבשר רך להוסיף מלח וקוביות תפו"א.

  7. אם חסר מים -להוסיף רק מים רותחים,לערבב שוב ולהמשיך לבשל על אש קטנה עד שהרוטב סמיך

  8. ניתן להוסיף כוסברה 10 דקות לפני הסוף.